Få pengar tillbaka när du handlar på nätet

Förutom att använda en Urbanista rabattkod så är vår rekommendation att du kollar om du kan få kontant återbäring också. Cashbacker.se är en gratistjänst som ger dig återbäring varje gång du handlar på nätet. Du kan komma igång med dem direkt och eftersom det är helt gratis, så bör du kolla med dem om de erbjuder återbäring för din butik. Eftersom de samarbetar med fler än 600 nätbutiker så är sannolikheten stor att de har återbäring på just din butik. Deras koncept är väldigt enkelt. Man blir medlem på Cashbacker.se (helt gratis) och sen sköter de allt och ser till att du får återbäringen insatt på ditt konto. Och fort går det - inom bara några minuter efter att man handlat i butiken, så ser man att återbäringen kommit in på sitt konto. Det är som sagt helt gratis, så inte mycket att förlora. Att få 5-10% i återbäring ifrån de olika nätbutikerna är inget ovanligt. Låter det för bra för att vara sant? Prova så får du se...
50 Kr

Utgången rabattkod 10%

Upp till 10% bonus på dina köp på nätet.

Urbanista

En rabattkod från Urbanista ger dig ett lägre pris. Att handla på nätet är oftast klokt då du får tid att på egen hand jämföra produkter och butikers erbjudande med varandra. På så sätt kan ni göra ett klokt val av var ni beslutar att göra ditt inköp. Hos oss på butiksrabatter.se finner du alltid aktuell Urbanista rabattkod. Du får inte missa erbjudanden hos Urbanista. Gör riktigt bra klipp genom att använda de bästa kampanjerna. Urbanista marknadsför ett stort antal olika produkter samt varumärken. På se.urbanista.com finner du varor utav exempelvis Guess, Sony, Apart, Ram och Kg. Det går även att finna produkter från Big, Paris, Samsung och Solutions på se.urbanista.com. Finns det inte någon kampanjkod ifrån Urbanista så signa dig på vårat nyhetsbrev. Så fort vi lägger upp en ny Urbanista rabattkod så kommer ni få mail om det. Det existerar flera andra butiker som marknadsför likadana varumärken, exempelvis Playman, Liontech eller Comega Data.

Kontaktinformation

Det funkar även att ta kontakt genom telefon. Numret är 08-586 225 08.

E-postadressen hos Urbanista är info@urbanista.com.

Vill du få en Urbanista rabattkod direkt till din inkorg? Skriv då upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer vi skicka rabattkoden till dig när vi får in en.

Gör som tusentals andra - anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabattkoder för just din favoritbutik så fort det dyker upp en ny.