Få pengar tillbaka när du handlar på nätet

Förutom att använda en Skruvat rabattkod så är vår rekommendation att du kollar om du kan få kontant återbäring också. Cashbacker.se är en gratistjänst som ger dig återbäring varje gång du handlar på nätet. Du kan komma igång med dem direkt och eftersom det är helt gratis, så bör du kolla med dem om de erbjuder återbäring för din butik. Eftersom de samarbetar med fler än 600 nätbutiker så är sannolikheten stor att de har återbäring på just din butik. Deras koncept är väldigt enkelt. Man blir medlem på Cashbacker.se (helt gratis) och sen sköter de allt och ser till att du får återbäringen insatt på ditt konto. Och fort går det - inom bara några minuter efter att man handlat i butiken, så ser man att återbäringen kommit in på sitt konto. Det är som sagt helt gratis, så inte mycket att förlora. Att få 5-10% i återbäring ifrån de olika nätbutikerna är inget ovanligt. Låter det för bra för att vara sant? Prova så får du se...
50 Kr

Utgången rabattkod 10%

Upp till 10% bonus på dina köp på nätet.

100 Kr

Utgången rabattkod 100 kr rabatt

Ny Skruvat rabattkod ger dig 100 kr rabatt på ditt nästa köp. Ange koden i kassan på skruvat.se så kommer du få ta del av erbjudandet. Gäller fram till: 2015-01-01. Denna gäller när du handlar för minst 500 kronor.

20 %

Utgången rabattkod 20% rabatt

Använd denna Skruvat rabattkod och få 20% rabatt på din beställning. Ange rabattkoden i kassan på skruvat.se så kommer du få ta del av erbjudandet. Använd den här koden senast 2015-02-01.

Fri frakt

Utgången rabattkod Fri frakt

Med senaste Skruvat rabattkod erhåller man fraktfritt. Skriv in koden i samband med att du slutför köpet i kassan på skruvat.se. Giltighet: senast 19 Oktober 2014. Gäller när du köper för minst 500 kronor. Gäller inte däck och fälg.

15 Kr

Utgången rabattkod 15 kr rabatt

Med senaste Skruvat rabattkod ger 15 kr rabatt på beställningen. Koden anger du i kassan på skruvat.se. Använd den här koden fram till 2016-07-19. Den här gäller när du handlar för minst 500 kr. Gäller ej på däck, fälg, takboxar, motorer, presentkort eller Skruvat&Klart. Denna rabattkod gäller endast för privatpersoner.

10 %

Utgången rabattkod 10% rabatt

Utnyttja den här koden så får du 10% avdrag på priset hos Skruvat. Ange rabattkoden i kassan på skruvat.se. Giltig till 2016-04-30. Denna rabatten är giltig för sortimentet gäller på bromsskivor och bromsbelägg (paket). gäller på bromsskivor och bromsbelägg (paket). Endast för privatpersoner.

25 %

Utgången rabattkod REA

REA hos skruvat.se. Nu har du möjligheten att handla till sänkta priser.

Fri frakt

Utgången rabattkod Fri frakt

Nu får du fri frakt på ditt köp hos Skruvat. Denna är giltig när du handlar för minst 600 kronor. Exklusivt till dig som ny kund hos Skruvat. Gäller ej däck och fälj

Skruvat

När ni ska handla på Skruvat så använd våran Skruvat rabattkod när en sån finns listad här. Uttnyttja aktuella kampanjer och sänk era kostnader på ett smart och smidigt sätt. Här hittar ni alla erbjudanden samlat på ett ställe. Utbudet På skruvat.se är omfattande och till låga prisnivåer. I Utbudet finner du Toyota, Nissan, Corsa, Kombi och Mercedes. Men även Audi, Polo, Alhambra och Kia existerar i deras sortiment. Lite beroende på vad ni har för avseende att handla online kan ni ibland välja mellan hundratals nätbutiker som samtliga slåss mot varandra för att få just dig som kund. Passa på att kolla andra nätbutiker som marknadsför likadana märken som Skruvat har, titta exempelvis in hos Svenska Gummihuset, DBakuten och Lafri. Genom certifieringen av Skruvat via Trygg E-handel kan du känna dig trygg när ni handlar online. Hos oss på butiksrabatter.se hittar du ofta aktuell Skruvat rabattkoder. Finns det ingen aktuell rabattkod ifrån Skruvat så skriv upp er på vårat nyhetsbrev. Ni kommer då få ett mail skickat till din inkorg så snart en Skruvat rabattkod finns tillgänglig. bildelar,reservdelar,volvo,saab,volkswagen,vw,audi,passat,skoda,seat,bmw,mercedes,ford,opel,renault,peugeot,larmskal Bildelar Volvo, SAAB, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW, Mercedes, Ford, Opel, Renault - Skruvat.se

Kontaktinfo till Skruvat

Telefonnumret till Skruvat är 08-120 20 420.

Skruvat kan kontaktas via Epost info@skruvat.se.

Vill du få en Skruvat rabattkod direkt till din inkorg? Skriv då upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer vi skicka rabattkoden till dig när vi får in en.

Gör som tusentals andra - anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabattkoder för just din favoritbutik så fort det dyker upp en ny.